iPad kross

Så har det hänt, en av våra iPad har åkt i backen och fram glaset är totalt sönder kraschat. Var väll lite väntat efter snart 3 år med party i bilarna och inte ett ända märke på dom. Sådant som händer. Så på dagens agenda är det laga iPad och åka och fylla på med AC gas i 2 av våra Limousiner. Rosa Limon ska få på sig lite vax och så ska vi åka och panta burkar och köpa vatten, läsk & godis till bilarna. I eftermiddag har vi flera olika typer av uppdrag. Vi har även fått leverans på motorolja och en hel låda med oljefilter som vi ska byta på bilarna. Alltid något pyssel med bilarna för att se till att dom mår bra. Men först, kaffe, blogg och tvätta skjortor samt almän förberedelse inför helgen. Vi är mer eller mindre fullbokade iför helgen och har enbart ett fåtal tider kvar att fylla. Anders ”Bamze” kommer finnas i TaxiLimon hela helgen och även bokningarna dit är det fullt drag på. Trevlig solig Torsdag på er :)