Kronovalls vinslott

I dag ska vi åka till Österlen på balkörning till Kronovalls vinslott. Alltid lika roligt att köra dessa turer då man får komma ut på landet. Trist att vädret inte verkar bli så fint. Men bara det är uppehåll, regn och bal är ju inte allt för kul. Dagen är planerad in i minsta detalj och förväntningarna skyhöga. Att bli avsläppt av en Limousine vid röda mattan på ett riktigt slott i regn rimmar dåligt! Får ta med mig nogra extra paraplyer uti fall att det skulle komma en skur på dom. Kronovalls vinslott är ingen blygsam litet slott inte. Sök på nätet får ni se. mycket vackert! Här kan du läsa mer om våra olika Limousiner och vad vi har att erbjuda.

Följ oss i på Facebook – Ring oss på 040-699 6700

På dagens agenda står det:
Robin tar hand om bilarna i vanlig ordning. Stefan har möte i garaget och ska ta körningen på eftermiddagen. Sven-Erik jobbar hemifrån med bokningar och allmänt kontorsjobb. En bra dag med andra ord :)
Kronovalls vinslottHar ni egna bilder från er bal med någon av våra Limousiner med på bild och vill synas på vår blogg eller här på hemsidan så tar vi gärna emot bilderna och lägger ut dom. Kul att visa kundernas egna bilder här :)