Hur funkar det att hyra Limousine?

Limousine Limo

Hos oss på Event Limousine är det mycket enkelt att hyra Limousine. Ni ringer eller mailar och och berättar vad ni har för behov och vad era planer är. Hos oss får ni alltid ett fast pris när ni hyr Limousine, där vi räknar med allt som tex. broavgift, moms, framkörning, antal mil, tid, bensin, städning & chaufför mm. Inget tillkommer! 
Väljer ni sedan att köpa dealen så är det bara att betala en handpenning till vårt Bank Giro 302-7125. När vi ser att pengarna kommit in får ni en bokningsbekräftelse av oss. Är det kort om tid går det bra att betala allt i garaget på Rosendalsvägen 43 eller allting i Limousinen. Vi accepterar Visa/Mastercard och kontanter. När ni åker med oss får ni alltid ett taxikvitto. Vi innehar trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och fordonen är godkända av bilprovningen för yrkesmässig persontrafik. Våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation. Välkommen med just dina önskemål så hjälper vi till så gått vi kan med vår erfarenhet.

040-699 6700

info@eventlimousine.se