Bloggen blir lidande

Nu har vi gått in i perioden då vi har som mest att göra och bloggen blir därför lidande. Jag ska verkligen försöka att uppdatera den så ofta jag kan, men prioriterar självklart att finnas ute bland våra kunder pigg och glad framför allt. Det händer mycket just nu. Vi har fått en ny hyresgäst i garaget. En fotograf som hyr lite plats här för en del fotografering. Brukar träffa han ute på stortorget om helgnätterna och vi brukar snacka. Trevlig prick. Han nämnde att det var svårt att hitta ett bra prisvärt ställe för hans firma och att han blivit av med sin lokal han hyrt innan. Jag kom på den briljanta iden att varför inte upplåta lite plats i garaget mot en liten penning. Alltid kul när det händer något lite extra. Vårt garage är säkert inte den ultimata fotolokalen, men det är högt till tak och lokalen är stor och luftig samt en låg hyra. Vi kör en månad i stöten så om han hittar något så kan han gå vidare utan att ha bundit upp sig för mycket. Välkommen Johan :)

På dagens agenda står fix med bilarna som vanligt och lite ärenden på stan. Har beställt lite leksaker till bilarna som kommit nu:) Resultat bloggas om när det är klart!

Lååång körning de luxe! Vi har fått förfrågan om en riktig långkörning med alla våra bilar nu i sommar. Kan vi hyra in några andra bilar som kan täcka upp för oss blir det affär. Tror kunden kommer ta vårt erbjudande utan tvekan efter som att pengar är ett mindre problem och att dom älskar vår service!

Nu blir det en morgon kaffe och sen full fart!