Svensexa

I dag körde vi en svensexa på förmiddagen. Vi mötte upp kompisgänget som planerat hela kalaset och fick tydliga instruktioner. Chauffören åkte till ett café där mannen satt och brunchade med sin blivande fru. Chauffören gick in och visade upp en skylt med mannens namn och visade vägen ut där Limousinen väntade. Kompisarna hade förberett limon med lite snacks och en liten flaska cava som han kunde avnjuta i sin ensamhet när limon rullade iväg med vederbörande. Vi tog en liten sväng förbi Gustav Adolfs Torg,via Möllan och till slut destinationen Olof Palmes Plats 1. Där väntade kompisgänget glatt och välkomnade till mer tokigheter på Moomsteatern . En bra början på en mycket trevlig dag, utan pinsamheter ska tilläggas!
Åk limo på svensexanLimousine cykel de luxe! Inget som vi har eller står till tjänst med, men skulle Svenska myndigheter tycka det var ok att köra runt med denna och servera öl skulle jag nog investera i en liknande… Ser onekligen väldigt kul ut :)