Möhippa

Möhippa med Rosa Limousinen

I dag vart det dags för ett gäng tjejer att överaska sin väninna på en traditionell möhippa. Att välja den rosa limousinen framför andra var självklart enligt tjejerna. Det ska vara så mycket glitter & glamour som möjligt. Tjejerna hade förberett sig genom diverse köp innan på bal Party Land i Malmö. En varsin rosa boa och andra partydetaljer i temat rosa. Festligt och på tok för mycket, precis som det ska vara! Kan tillägga att dom också hade med rosa champagne och lyssnade på artisten Pink! Jag är ganska säker på vilken Limousine dom kommer hyra på själva bröllopsdagen… Eller vad tror ni?

Möhippa i SkåneSenare på kvällen hämtade vi samma gäng på Stortorget i Malmö. Dagen och planeringen hade gått kanon och dom var lyckliga och en aning dimmiga allihopa! Men här slutar historien pga censur av alldeles för roligt och en aning opassande karaktär…

Upplev du med vettja ;)

Läs mer om rosa limon här!

Nu när Möhipporna och Svensexorna kommit igång, är det ett tidigt vårtäcken eller är det bara tillfälligheter? humm….? Hoppas på tidigt vårtäcken!