Gör som kändisarna…

Kändis Limousine

Åter igen visar rosa limousinen vart skåpet ska stå. Kändisarna älskar rosa limousinen! Det är en riktig American Star Limousine som chockar vart den än dyker upp. Vill man synas ska man göra det med storslagen stil med en riktig kändis limo som lockar till sig uppmärksamheten. Med nio meter rosa limo kan man omöjligt göra entre utan att det blir en snackis.


kändis

Lets dance gänget med Tobias Karlsson i svart linne… Rackans vad glada dom blev när dom skulle få åka limo.. Välkommen tillbax hälsar chauffören Stefan :)

kändis

Om sanningen ska fram så är det Eric Amarillo som står här och njuter av uppmärksamheten tillsammans med rosa limousinen.

kändis

Vackra och underbara kändis Agneta Sjödin. Här poserar hon framför rosa limousinen back stage vid folkets park i Malmö. Vi fick äran att hämta henne på Sturup och köra henne till hotellet och sedan vidare till kvällens event i parken. Tack Agneta för pratstunden! Trevligt :)

– Kändis Limousinen –