Hur ser en Limousine ut på innsidan?

Limousine interiör

Limousine interior

Så här ser våran Limousine ut på insidan. Bilden är tagen på dagtid, så inget av allt neon och stjärnhimmel syns. När jag tog bilden satt jag i baksätet och fotade framåt i bilen. Man kan se fönstret in till förarhytten och bredvid den sitter en tv. I taket är det LED lampor och stjärnhimmel. Mycket effektfullt på natten och stilrent på dagen. Man ser också baren längs högersidan. Gjord i kolfiber och ädelträ. 2 stycken stora fack för is bad där man kan kyla dricka. En champagne hållare i elegant krom.  Sen finns det 10 champagne och whiskey glas att använda. En Ipad sitter monterad så man enkelt kan surfa på och välja musik på Spotify. I den svarta lädersoffan har det suttit många kändisar vill jag lova! Välkommen att uppleva!

Mer bilder på interiör