Poliskontroll

Nu i Lördags blev jag stannad av en polis i Sjöbo rondellen. Det var nykterhetskontroll och körkortskontroll. Berättade att jag hade en hämtning och jag riskerade att bli sen om han inte släppte iväg mig. Fick ett litet -oj, sorry! Stick i väg du så att du inte blir sen. Allt är ok. Blev bara lite nyfiken! Han fick vårt visitkort och jag tackade så mycket för ett bra jobb som dom utför, sen körde jag iväg. Självklart utan böter :)

poliskontroll

Men varje gång det kryper upp en polisbil och blinkar på en blir jag alltid lite nervös. Man vet ju inte om man råkat göra något som man inte ska. Det är så lätt att ibland att tulla lite på lagarna i trafiken. 5 km/h för snabbt kan ju hända. Även om vi oftast kör limousinen lugnt och oftast lite under hastighets begränsningarna. Finns en del andra bilister i trafiken som inte tycker om att vi kör sakta. Men har man gäster i bilen som sitter och dricker champagne med fina kläder vill man absolut inte att dom ska spilla. Det kan också kännas obekvämt att sitta sidledes i en limousine om man bromsar hårt. Jag brukar säga att man aldrig kan köra en limousine för sakta just efter som att det är mer behagligt för gästen. En del av våra kunder brukar också säga att jag gärna får köra ännu mer saktare så dom kan få njuta längre. Så för alla er som ser en limo köra sakta, ha tålamod!