Limousine Malmö

Här kan du hyra Limousine i Malmö. Vi har en 9 meter lång Amerikansk vit limo utrustad till max med neon, fiberoptik, plattskärmar och ett vasst ljudsystem. Baren i limousinen är utrustad med 10 champagne glas och 10 whiskey glas, kylboxar med isbad som lyses upp i olika färger. Riktigt bekväma skinnsoffor utrustade med bälte till alla 8 personer. Tittar man upp i taket på limon ser man en diskret stjärnhimmel som skiftar i olika färger. Med bilen enorma längd på 9 meter är den en riktig ögonmagnet på vägarna. Klicka dig in i vårt Limousine galleri

Limousine Malmö

Vi på Event Limousine har många års erfarenhet i denna bransch och är lyhörda vad våra kunder efterfrågar. Vi hjälper till att ”skräddasy” er transport till er högtidsdag så det blir som ni har tänkt.

Hyra Limousine till olika event

Man kan hyra limousine till precis det man vill, men det vanligaste är nog bröllop och överraskningar på födelsedagar då man vill uppvakta en kompis eller familjemedlem. Bal uppdrag är också vanliga på våren. Men vi är även ute på andra uppdrag som tex filminspelning och kändisuppdrag. Vi ställer även upp i bland helt gratis för olika välgörenhetsorganisationer. Det som börjar bli stort nu är att många företag har fått upp ögonen för limousiner. Vi får fler och fler förfrågningar från olika företag som vill hyra in limousine till olika ändamål som reklampelare eller att bara köra kunder, och företagsfester där personalen får en uppskattnings tur. Efter som Köpenhamn bara ligger ca 40 minuter från Malmö är det ganska vanligt att vi kör över Öresundsbron till Nyhamn, Kastrup eller nattklubbar. Något som verkligen är kul är att barnkalas i Limon har blivit populärt. Möhippor och svensexor är också ett återkommande uppdrag som är riktigt roliga. Kan garantera att man som chaufför får vara med en hel del tokigheter, och självklart har vi tystnadsplikt. Det som händer i en limousine, stannar i en limousine!

Vad kostar det att hyra Limousine..?

Vårt grundpris är 1800 kr i timmen, men det är lite beroende på vad man vill ha limousinen till. Till exempel när vi hyr ut till bröllop så är det minst 2 timmar vi tar betalt för. Det har med att göra att det alltid tar längre tid än vad man tror. När brudparet kommer ut från kyrkan och vi står där redo att åka, kan det ta en timma innan brudparet sätter sig i bilen. Självklart ska det skålas och kramas innan avfärd. Hyr man flera timmar blir det inte enbart en transport. När vi får en förfrågan till exempel från Ystad om att kunden vill åka i en timme, räknar vi tiden från att limousinen lämnar Malmö tills den är tillbaka. Priset på en timme i Ystad blir då ca 3600 kr för 2 timmar då det tar ca 30 minuter att köra till, och 30 minuter från Ystad. Vi kör alltid till fasta priser så kunden vet vad det kommer att kosta innan uppdraget, och vi har inga dolda avgifter som tillkommer. Vi tar alltid alla bokningar via mail för att inte det ska bli missförstånd med tider osv. Läs mer om priser

Limousine Malmö Chaufför StefanNu ska jag stryka min skjorta och åka till garaget och förbereda bilen inför dagen borgliga bröllop i Helsingborg…

Här är jag på ett bröllops uppdrag. Fotografen Kröp i buskaget för att ta fina bilder på brudparet och knäppte ett på mig också. Han skickade bilden till mig som tack för trevligt samarbete. Kul :)

Ha en fantastisk dag trotts regnet

/Chaufför Stefan