Iphone 7 plus

Iphone 7 plus

Väntans tider! Så extremt jobbigt att vänta på den nya mobilen Iphone 7 plus som jag beställt. Tappade min Samsung note 3 i backen och glaset gick sönder. Kunde använda mobilen ändå i några dagar, och sedan gick micken sönder. Så nu ligger den på hyllan och jag har en lånemobil. Tror mobilen kommer vecka 42-43 så det blir till att vänta ett tag till. Valde att beställa en Iphone eftersom jag tycker att den helt enkelt är mindre komplicerad och mer lättanvänd. Tycker om enkelheten och är inte i behov av avancerade inställningar mm. Det ska bli riktigt spännande att se om mobilens kamera är bättre. Tar alla bilder till hemsidan och sociala medier med mobilen, så kameran är viktig. Efter som jag har haft en Samsung note med stor skärm så är det svårt att gå ner till mindre skärmstorlek. Så nu när Iphone har stora skärmar kändes valet lätt. Själva designen på mobilen kändes mindre viktigt då dom flesta mobilerna är ganska lika varandra. Återkommer med recensioner om mobilen när jag testat den ett tag.