Boka i god tid

Tips från oss..

..Boka i god tid

Just nu får vi många bokningsförfrågningar på våra limousiner. Oftast är man ute i ganska bra tid och vill veta pris mm efter sina tankar på om hur det ska gå till. Vi kan då i lugn och ro gå igenom och ge ett kostnadsförslag som passar kunden och som dom kan känna sig nöjda med. Men i bland händer det att vi får samtal där man ska gifta sig i morgon och vill åka limo. Har vi en ledig bil så är det inga problem för oss. Vi kan ta betalt via Swish och vi kan oftast göra kunden nöjd med en sista minuten bokning. När vi åker på bröllop är det viktigt att allt blir exakt som kunden har tänkt, och limousine upplevelsen ska vara något extra man sent vill glömma. När vi får turen så nära in på händer det allt för ofta att vi inte får adresser och tider, önskemål och liknande på hur allt ska gå till. Chauffören måste fråga kunden på plats om hur han ska köra och det är inte alltid det lättaste med allt som händer runt omkring, då det kan vara hundratals människor som festar och slår på trummor. Man får försöka vara påhittig och det brukar lösa sig bra. Men det är lite knepigt i bland eftersom man vill leverera. Man vill lixom ligga steget före och ha full koll! Jag har kommit till den gräns att om kunden ringer dagen innan och vill ha en limo till dagen efter och enbart meddelar en hämtningsadress, så får man helt enkelt droppa service nivån till medelmåtta. Jag menar, vad ska man göra..? I bland önskar man att alla ville Boka i god tid och ibland känner man att sista minuten bokningar är något andra kan få pyssla med. Brukar faktist höja priset en aning i stället för att sänka det till sista minuten. Ska familjen med kort varsel få vara utan mig så ska det få kosta en liten slant extra. Skulle önska att alla bokningarna enbart var just förbokade så man vet och kan planera sin dag.
Dom flesta av våra kunder mailar in ett tidsschema som ska följas ganska exakt. Tider finns att passa i kyrka och hos 
frisör mm, och inte minst för oss oxå. Vi har ofta mycket att göra på Tex Lördagar då många bröllop brukar vara, så det gäller för kunderna att inte vara allt för sena om det skulle bli så.
Så mitt tips till er som vill boka en limousine till er högtidsdag, Boka i god tid så hinner vi gå igenom dagen med er. Vi vill ta hand om er och er transport under Er dag! Ska man slå på stora trumman och åka elegant i en vit 9 meter lång lyx limousine vill man att det ska vara perfekt så man kan njuta och koppla av. Zippa på ett glas champagne och lyssna på bra musik. Dela högtiden med dom man tycker allra bäst om…

Det var lite Måndagstankar från mig. Nu tillbax till pappersarbete och bokningarna :)

Välkommen att Boka i god tid…

Boka i god tid