Jag vill hyra en limousine

Jag vill hyra en limousine, vad kostar det?

Välkommen till oss på Event Limousine! Här kan du hyra exklusiva vita och rosa limousiner i hela Skåne.

Vi har lite olika priser på våra limousiner. Det beror lite på när du vill hyra och till vad. Vi har fina paket erbjudanden till bröllop och till skolbaler. Annars är grundpriset 1.600 kr/ timme. Vissa datum höjer vi upp priset, och ibland sänker vi ner priset en aning. Allt handlar om tillgång och efterfrågan som i alla branscher. Just nu är trycket på mail och telefonen ganska stort och vi svarar så fort vi kan! Vissa datum är vi redan fullbokade på och det fylls på hela tiden. Där det är som mest förfrågningar på är Lördagar på eftermiddagen då det är många som vill ha en bröllopsbil, och sen är det studenterna där det är Maj & Juni som gäller. Vi får ofta höra på telefon eller mail frågan -Jag vill hyra en limousine, vad kostar det..? Ja, det beror lite på vart vill du åka från och till? Vilken bil? Vilket datum, tid mm…. Vill man ha ett pris på sin förfrågan behöver vi veta en del fakta om uppdraget. Jag fick nämligen just en sådan fråga idag:
-Jag vill hyra en limousine, vad kostar det?
Jag förklarade då som vanligt på ett vänligt och trevligt sätt att det beror lite på uppdraget mm… Blev avbruten med
-Jag vill bara veta vad en timme kostar.
Så jag svarade då med att grundpriset för en vit limousine är 1.600 kr för en timme. Var på killen i andra änden så då
-Bra, då vill jag boka!
Sjävklart tänkte jag och förmodade att han ville ha en timme i Malmö som är den absoluta vanligaste bokningen. Jag började ta uppgifter om bokningen, och det framkom gaska snart att killen i andra änden av telefonen ville ha en limousine som skulle köra från centrala Kristianstad, crusa runt och lämna av vid Bäckaskogens slott. Resan skulle max ta en timme enligt kunden, och han ville då boka det för 1.600 kr. Jag försökte då förklara för honom om hur vi räknar ut priset och vad just den resan kommer att kosta honom, som han dessutom kan dela på 8 personer. Killen hade svårt att förstå vad jag menade efter som jag hade sagt att en timme kostade 1.600 kr. Efter mycket om och men lyckades jag förklara så han förstod, men jag kunde inte ta bokningen för vi var fullbokade just det datumet. Ibland gäller det att vara skicklig socialt så man kan förklara på ett bra sätt!
Så om du ringer till oss med tanken  -jag vill hyra en limousine, så får du förbereda dig på att vi kommer ställa en rad frågor om uppdraget. I bland räcker det lite frågor så man vet på ett ungefär och kan ge ett pris. Med tiden kan uppdraget ändras en aning, men då fixar vi till det så klart :)

Jag vill hyra en limousine

Rullande taxa

Eftersom vi inte har en så kallad ”rullande taxa”, utan enbart kör med fasta förbestämda priser så räknar vi tiden från vårt garage i Malmö eller Helsingborg tills bilen är tillbaka igen. Vi gör alltid upp tider och pris med kunden innan så dom vet hur mycket det kommer att kosta och hur länge dom får ha bilen.