Hyra Bröllopsbil

Hyra Bröllopsbil

När man har spikat in datumet för sitt bröllop, hyrt lokal och köpt sina kläder återstår en hel del andra detaljer som man inte får missa. Det händer faktist ganska ofta att man ringer till oss någon vecka innan sin stora dag och vill Hyra Bröllopsbil. Man kanske glömmer bort transporten eller så är det så att man väntar in i det sista och ser om budjeten räcker till. Finns ju en hel del saker att lägga pengarna på och jag tror en del ser Limousine eller andra alternativ komma lite i sista hand. Man prioriterar andra saker innan. Vi försöker i alla fall se till att kunden är nöjd och är så pass flexibla att vi gör det mesta för att möta kundens behov. Så vill man Hyra Bröllopsbil ska man ta kontakt med oss, och i god tid om man vill… Vi har faktist några bröllop inplanerat i kalendern för 2017. Kunden har bokat upp en hel Lördags eftermiddag, men ska återkomma med alla tider några veckor innan bröllopet. Handpenning är lagd så vi vet att det är seriöst. När vi bokar upp mer eller mindre dagar till kunden tycker vi om att träffas lite innan så vi vet vilka slags människor vi kommer att ha i bilen. På det sättet kan vi förbereda oss med det lilla extra. Tex om vi vet att dom har Bröllops tema som är en viss färg kan vi ha rosor i bilen med just den färgen mm… Men det är mer när vi bokar upp typ 10 timmars bröllop… Även färre timmar levererar vi bra service så klart, men man hinner inte med så mycket då… Fotografering och kyrkan tar mycket tid, så turerna mellan blir inte så långa i Limousinen… Vill man Hyra Bröllopsbil ska man självklart ta kontakt med oss. Vi kör i hela Skåne till fasta priser!

Hyra Bröllopsbil

Nu är det Söndagsmys med familjen.. Trevlig Söndag :)