Frans – If I were Sorry

Grattis Frans!

Jag är inte någon Mello nörd alls, jag tittade inte ens på mellodifestivalen i Lördags. Men jag kan inte låta bli att gå in och digga till Frans låt. Tycker den är riktigt bra! Vet inte om han har så stor chans att vinna Eurovision, men bra är den! Tycker Frans gör låten snyggt också. Inte så mycket show, utan mer naket och ärligt. Tycker det är riktigt bra om man jämför med alla bidrag som tävlar som om det vore roliga timmen i skolan. Titta på dom låtarna som senast vunnit i Sverige. Loren & Måns bidrag. Mindre och stilfullare show och inte lika mycket freakshow.

Respekt Ystad!

Härligt att Ystad skickade det vinnande bidraget. Respekt Ystad! Ytligare en gång van ett bidrag från vackra Skåne och det är vi stålat för. Men vi får vara lite ödmjuka och låta Stockholm ta hand om kalaset där uppe i storstaden så dom inte blir ledsenna i ögat ;)

Ace Wilder

Min sambo tittade på Mellodifestivalen och röstade 3 gånger på Ace Wilder. Tror dom kommer göra många disco variationer på denna låt. Jag tycker låten är ganska ok, men inte i närheten av Frans låt!

Frans