Vård av barn (VAB)

Vård av barn (VAB)

Just nu har vi sjukstuga här hemma då vår 15 månaders kille har feber, snuva och ont i halsen, och det har fallit på min lott att vara hemma för Vård av barn (VAB). Min sambo Anna är också hon förkyld, men har mycket på jobbet och försöker trotsa bacillerna och åker till jobb ändå. Momsrapporter och pappersarbete som hon pysslar med måste ju bli gjorda. Jag har hyfsat lite just nu i Januari och kan därför ta ”vabben”. Men det krävs ganska mycket av en att ta hand om en 15 månaders kille som har feber vill jag lova, så nu är jag trött och ska försöka få lite sömn. Hoppas han inte vaknar för många gånger i natt! Har ingen direkt huskur att dela med mig, men tycker att Piggelin glass funkar fint vid sjukdom. Dom får i sig vätska och blir lite piggare av sockret. Inte bra i vardagen att äta glass, men är man sjuk så är man. Annars är jag öppen för andra tips om det är någon som vill dela med sig! Finns säkert e hel del Vård av barn (VAB) tips och trix för att få dagarna att flyta smidigare…
Det här blogginlägget var ganska personligt och hade inte så mycket med livet som Limousine chaufför att göra. Men det handlade om livet i allmänhet och vad man gör med sin tid då man inte jobbar och sliter.. Vänta förresten, kan avslöja att vi måste köpa nytt batteri till rosa Limousinen och så har våra samarbetspartners i Stockholm köpt en ny BMW X6 Limousine som är riktigt vass! Lycka till AngelRide!

Vård av barn (VAB)
En sommar bild på vår rosa limousine utanför Agneshill i Vellinge

Längtan…

I längtan på Varmare årstid lägger jag upp en sommarbild på vår rosa limo. Just nu tar vi in mycket bokningar för vår och sommar och det i sig värmer :)

Tack :)

Nu när jag vet att min mamma läser Limousine bloggen kan jag passa på att tacka för en trevlig visit i Stockholm :)

Dröm inte, upplev!

/Stefan the Limo king :)