Limousine Lund

Limousine Lund

Limousine Lund

Den här fina bilden är tagen utanför AF Borgen i Lund. Det var förra årets första bal för 2015. Man kan se att träden inte ens slagit ut, så rosa limousinen lyste verkligen upp och gjorde entrén till en snackis! Många blickar, leenden och pekande fingrar när vi sakta rullade fram till entrén. Riktigt kul för kunderna med allas blickar!

pinklimo, rosa limousine i Lund

Här är en annan bild tagen i fjol. Här hämtar vi upp på Polhems skolan i Lund. Även den turen gick till AF Borgen där balen skulle gå av stapeln. Sällskapet hade samlats på skolan med föräldrar, släkt och vänner för att föreviga med många bilder. Sällskapet hade med sig ordentligt med dricka och det skålades flertalet gånger till glädjetjut!

Studentbal Lund

Här är ytligare en student bal, men från 2014. Det brukar vara så att innan vi ger oss av så ska det fotas. Föräldrar, släkt och vänner samlas för att vinka av sina käraste. Sedan brukar många föräldrar åka till lokalen där balen ska hållas för att förhoppningsvis få lite bilder när dom kliver ut på rödamattan.
Ivriga att komma iväg så brukar själva fotosessionen inte ta så lång tid…

Paketpris på studentbal

Vi på Event Limousine har paketpris på studentbaler med Limousine Lund och hela Skåne för den delen. Rekommenderar varmt att boka i god tid då vi snabbt blir fullbokade under högsäsongen i Maj och Juni!

Välkommen med din förfrågan!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

 

 

 

 

 

 

Bal & Student