Vi gör en pudel!

Blogginlägg om ett uppdrag…

Så hände det som inte får hända, vi kom för sent till ett uppdrag! Chauffören hade en hämtning från Ystad i Skåne och färden skulle gå till Malmö via Dalby. Chauffören var ute i god tid men allt kan man inte råda över. En otäck kollision på vägen innan Ystad men riktigt grymma köer som resultat. Så fort det blev stopp i trafiken och chauffören misstänkte att det kunde ta tid ringde han upp kunden och meddelande situationen. Som tur var så var det inte uppdraget ett bröllop med tider att hålla, utan mer en överraskning till nära och kära. Kunden var förstående och blev inte alls arg och besviken, utan kunde planera om lite. Det visade sig att några som skulle åka med i Limousinen satt i samma kö. Väl på plats ca en timme för sent var det dags att åka mot Dalby. Och så händer det igen. Bilkö på ett annat ställt. Krock igen! Vad är oddsen…? Helt otroligt! Som tur var så hade just den limousinen en bokning med ett antals timmas mellanrum till nästa uppdrag, så vi klarade tidsschemat under resten av dagen. Skönt! Kunden var jättenöjd i slutändan och tackade för fin service och fantastisk limofärd. Gött!