Tivoli i Köpenhamn

I dag hade vi äran att köra en nybliven 50 åring med familj och vänner till Tivoli Köpenhamn. Turen gick från Bjärred, Lomma på förmiddagen och sälskapen anlände lagom till lunchtid. Sällskapet ska roa sig med god mat och dricka på Tivoli och sova på hotel. Trevlig liten mini weekend med lite limolyx. Sällskapet hade med sig en flaska fin champagne och lyssnade på lugn musik, och hade turen att se solen titta fram när vi åkte över Öresundsbron. Riktig vacker sensommar dag kunde Torsdagen bjuda på. Limousinen står nu i garaget och ska få sig en dammsugning och glas ska bytas ut. Baren ska torkas av och Ipad ska sättas på laddning… Sen blir det hemgång och lite pyssel med bokningar och liknande. Smidigt att kunna jobba där man vill om man har en Mac book och en mobil. Bilden är tagen tidigare denna sommar. Trist att det blir suddigt i bland. Vi har ofta turer över bron, så jag ska ta mer bilder utanför Tivoli tänkte jag… Är du sugen på att veta våra priser till Köpenhamn så är du kika här. Välkommen!

Tivoli Köpenhamn

 

Ha en underbar dag… ;)