Julfest med företaget

Minnesvärd upplevelse

Nu är bokningarna för Julfest med företaget 2015 i gång. Företagare vill ha en lösning på transporten till och från julfesten med företaget. Vi ser till att er transport blir extra minnesvärd med våra lyxiga limousiner. Att bli hämtad i en nästan 9 meter lång limousine med väldoftande glögg och pepparkakor är ett perfekt sätt att börja och avsluta en helkväll med kollegorna. Förra året kommer jag ihåg en tur då ett litet men väletablerat rörföretag åkte. Ägaren var tydlig och ärlig med att det gick bra för firman och ville visa sin uppskattning till grabbarna som har hjälpt till med framgångarna. Med bra sammanhållning skapar man ett vinnande team tyckte killarna som var i eld och lågor över överraskningen. Kommer ihåg att en kille sa att:
-När man ser en limousine på stan undrar man alltid vem som sitter i bilen och nu är det vi som sitter här och alla andra tittar på oss och undrar samma sak. En härlig känsla!
Kan bara hålla med om att det är en härlig känsla då kunderna uppskattar färden så pass mycket. Det gör vårt jobb extra roligt :)

Julfest med företaget