Rosa Limousine i Kristianstad

I dag var vår Rosa Limousine i Kristianstad och hämtade ett gäng glada tjejer för transport till Ribersborg kallbadhus. Vi fick ordentligt med uppmärksamhet och till och med tummen upp från en MC polis trots att jag inte stod parkerad på bästa stället. I bland förstår dom oss och enbart ser till att vi kommer iväg snabbt istället för att störa upplevelsen för kunderna. Självklart står vi inte hur som, men 9 meter bil är lite knepigt ibland att vara smidig med. Uppdraget efter den blide ett gäng från Hotel Savoy till Helsingborg. Dom hade varigt på Malmö Live invigningen kvällen innan och ville åka stiligt hem till Helsingborg. Blivande stammisar tror jag bestämt! Sen blev det ett Arabiskt bröllop och nu väntar jag svar från en annan firma som ville ha hjälp med en tur. Senare i kväll har jag en bokning i Malmö igen. Kul att det rullar på och att alla våra limousiner är ute och jobbar!

Spännande tider för oss på Event Limousine. Vi går in i ett nytt skede och vidare utvecklar vår affärside. Vi är inte rädda att testa på nya lösningar på saker och ting. Rätt som det är så hittar man rätt. Lever man kvar i det gamla blir man lätt omsprungen och hemmablind.