Oxie

Limousine i Oxie

Idag har vi ett spännande uppdrag där vi ska hämta i Oxie och färden ska gå till Malmö. Beställaren valde att åka med vår vita krystal Limousine. Dom var ute efter elegans och tyckte rosa limousinen var för magstark för deras sällskap, och det kan man ju förstå ibland. Den är verkligen färgstark och tar plats! Vita limousinen är en aning mer traditionell och diskret, om nu en limo kan vara diskret…

Verkstad

I morgon Torsdag ska alla våra limousiner in på verkstad och få ett däckbyte och vita bilen ska få nya bromsklossar. Sen har jag beställt nya oljefilter och köpt ny olja för det årliga bytet. Brukar passa på till våren innan det blir full fart. Tänkte byta tändstift och insug på vita bilen också. Sen har jag nya kupefilter liggandes som jag ska byta så inneluften är fräsch. Men alla dom byterna tar vi en annan dag, däckbyterna och bromsklossarna först. Service gör vi själva i garaget. Då vet man att det görs på rätt sätt och ingen fusk med billig olja. Vi har beställt den absolut bästa oljan till våra bilar och så kör vi med X-1R också. Det minskar friktionen och bilen drar mindre bensin. Det är ett bra val för miljön då det är helt utan lösningsmedel.