Malmöhus

Malmöhus

Passade på att ta några bilder vis Malmöhus slott igår. Vi var på ett barnkalas uppdrag med slutdestination på slottet där festen skulle hållas. Riktigt kul uppdrag då solen lyste och dom 10 åriga killarna njöt i fulla drag där vi crusade runt i city. Satte på svenska flaggorna så det skulle se riktigt extra lyxigt ut. Även röda mattan rullades ut.

Sightseeing i Malmö

Vi på Event Limousine erbjuder turister exklusiv Sightseeing i Malmö. Med det menar vi att vi tar er på en privat tur genom vårt älskade malmö och visar upp sådant som ni kan tänkas vilja se utefter vad ni är intresserade av. Kultur, Danmark, Arkitektur, havet, Zlatans hus, parker eller varför inte en tur till Österlen och fika på ett mysigt fik… Vi prissätter utefter era önskemål om uppdraget. Sedan är det inget som tillkommer. Välkommen att ringa till oss för mer information.

Modell

Denna vackra bild är tagen en riktigt kall Marsdag på Lorensdal i Vellinge. Vi var på ett bröllopsmingel men nätverket Bröllopstankar där vi är stolta medlemmar i.