Spaweekend på Österlen

Starta en spaweekend på österlen med en överraskning!

På vårt jobb är det alltid fest och glada miner, åtminstone för det mesta vill jag lova. Vi får ofta köra på uppdrag där det är bröllop, fest, bal, student, födelsedagar och överraskningar. Idag bokade vi in en Spaweekend på Österlen med Limousinefärd till och från hotellet. Ibland vill kunderna ha lite extra service, och då kan vi ju leverera det eftersom vi har så fina samarbetspartners. Vi ger ett fast pris på kalaset så kunden vet exakt vad det kommer kosta. Vi tar alltid en handpenning eller hela beloppet i förväg om det rör sig om större summor. För kunden brukar det aldrig vara något problem, och skulle det vara det så kan man ju ana ugglor i mossen. Eftersom vi pysslar med Limousiner och våran bransch anses som en lyxkonsumtion drar det till sig skojare. En del kan man avslöja ganska omgående in i samtalet, medan en del är riktigt slipade på att luras. En klassisk fras är ”betala faktura” och uppringaren ringer från kontantkort. Då vet man att det är bara att lägga på luren och inte svara på samma nummer igen.
Tillbaka till dagens bokade uppdrag… Vi ska hämta i centrala Limhamn och styra mot ett känt hotel i Ystad. När vi hämtar ska vi ringa när vi är framme på angränsande gata så värden får lägga in en flaska Champagne i Limousinen. Vi ska sedan på angiven signal glida fram till villan och rulla ut röda mattan. Vilken överraskning det kommer och bli, vilken bra start på en Spaweekend på Österlen. Jag anar att det är ett frieri eller något liknande på gång. Vi får se…