direktionsbil

Direktionsbil

Har funderat en del på det där med direktionsbil. I dags läget är det inget för oss, men jag tror det skulle kunna komplettera garaget i framtiden. När vi får förfrågningar på det så skickar vi det vidare till en bra kollega i branschen som har fina bilar. Skulle kunna tänka mig en Lincoln av nyare modell som kommit ut nu. Helt klart intressant prisläge på dom också. Tråkigt bara att dollarn blivit så dyr så snabbt. Få näringslivstoppar i Sverige har numera privatchaufför och en direktionsbil som finns tillgänglig dygnets alla timmar, men visst lever begreppet direktionsbil kvar, dock i ny tappning där vi som företag har servicen till flertalet företag. Man kan väll tänka att med så vansinnigt höga arvoden, löner och fallskärmar näringslivstopparna har så måste man ju skära ner någon stans..

Vill du hyra direktionsbil för kortare färd eller en längre tid hjälper vi er.

040-699 6700 eller info@eventlimousine.se