Populärt att hyra Limousine

Antingen har det blivit mycket mer Populärt att hyra Limousine eller så har vi blivit mer eftertraktade. Kanske en blandning av båda kan man ju hoppas. Vi får in förfrågningar hela tiden nu, och som jag vill minnas så är det markant mer än förra året. Vi får in förfrågningar från ungdomar som vill ha limousine till bal & student, men också bröllop och andra event. I går tog vi in en bröllopsbokning till ett bröllop i Augusti 2015. Sydsvenskans Stjärnkort är också riktigt bra. Fler dagtids uppdrag i veckodagarna är superkul! Nu när vi endast har 2 limousiner gör att vi lätt kan bli fullbokade vissa tider. Som tur är har vi bra samarbete med ett annat företag som vi slussar kunder till. Vår ena chaufför har dessutom börjat jobba hos kolegan i andra företaget som taxi chaufför i en av hans taxibilar. Dom kör lite mer exklusivare bilar utan takskylt, och har många uppdrag åt pampar i företagsledning och riksdagsmän mm. kul att det rullar på nu! Tillsammans är vi ett team att räkna med. Tack för trevligt samarbete :)