Körförbud

Vad händer när man skjuter upp saker och ting alldeles för länge..? Jo elände så klart! I alla fall i denna gång… Vi fick en 2:a på en av våra limousiner på besikningen. Va ganska väntat då jag anade att en katalysator inte fungerade som den skulle i slutet på December då vår period för besiktning tog slut. Sköt upp verkstadsbesöket och besiktningen i julstressen och och ägnade den lilla lediga tiden med familjen. Sen i måndags fick vi olyckligt nog körförbud på en av våra pärlor. Helt oacceptabelt att köra bilen vare sig med eller utan kunder så klart. Så idag åtgärdade vi det och bytte katalysator samt besiktade bilen som fick ett rent och snyggt papper. Just så man vill ha det! Mänskligt att slarva lite ibland, bara man åtgärdar det! Självklart körde vi inte med bilen när det var körförbud på den. Känner mig grymt nöjd med att vara så ärlig och erkänna mina misstag. Genom att veta om sina svaga punkter kan man jobba med dom och bli en bättre människa. Så mitt nyårslöfte blir att ”försöka” skjuta upp på mindre saker detta år. Lite mer ”ta tjuren vid hornen” tänkande skulle inte skada.