Dansk svensk gårdshund

Gårdshunden Calle

Sitter och jobbar lite på hemsidan och mailar lite sent på kvällen. Min trogna kompis Calle som är en Dansk svensk gårdshund ligger så klart bredvid och trycker sig intill mig. Mysigt! Ska ta en sista sväng med han så han får gå i busken innan det blir natti natti. Självklart vill han sova i sängen under täcket som en riktig Dansk svensk gårdshund älskar att göra. Så skönt att det funkar så bra med hunden och min snart 5 månaders son. Skulle inte klara av att ge bort han eller ännu värre, ta bort han… Bara tanken är skrämmande. Gårdshunden är en sjukt rolig hundras. Mycket aktiv och pigg liten cirkushund. Lättlärd och perfekt för barnfamiljer. Jag skulle lätt rekommendera Dansk svensk gårdshund till någon som letade efter en mindre ras. Min lilla jycke väger ca 8 kilo, så han är lätt att ha med näst intill överallt.

Kan vara kul att lägga upp lite bilder från privatlivet också.. Blir nog ganska lätt tjatigt om man bara skriver om limousiner hela tiden. Efter som vi är ett familjeföretag så det väll inte fel och skriva om Familjen.. Därför dagen till ära lägger vi ut en bild på min far och kollega Sven-Erik Petersson. Får se hur länge det tar innan han ringer och säger TA BOOORT bilden :)
Bilden är tagen i Malmö när vi var ute på uppdrag med våran vita & rosa Limousine. Sven-Erik körde svårtippat nog rosa limousine denna dag.

Sven Erik Petersson