Fast prislista

Fast prislista

Har funderat lite på varför många alltid ska pruta på våra priser…? Är det för att man tycker att det rör sig om mycket pengar att åka limo..? Vi har paketpriser på T ex bröllop och studenter till bra priser. Hur kommer det sig att man ytligare vågar sig på att pruta. Det funkar ju inte så i andra branscher att man ska just pruta så mycket. Bara lite funderingar jag har…
Vi kommer att utgå från en fast prislista nu till våren när det gäller bröllop och student uppdrag. Vi kommer bli fullbokade vissa tider och kan därför vara mer strikt och inte gå ner i pris. Vår tjänst ”raka vägen” kör vi aldrig som bokade turer, utan mer som en service mellan uppdrag när vi har tid. För att vi ska rulla ut en Limousine från garaget gäller det minst en timmes bokning.
I dag har vi ett bröllop som ska gå från Lund till Malmö. Där har vi ifs gått ner lite i pris, med det är ju trotts allt Måndag och mitt i vintern. Men det är iaf en 2 timmars bokning så priset blir ändå mer en 2000 kr.

Limousinen levererad

Nu har vi endast två limousiner i garages då vi levererat vår vita Empire Limousine till nya ägaren. Vi önskar Florim all lycka och hoppas på bra samarbete! Det käns lite tomt när en bil lixom fattas här, men å andra sidan finns det plats för nya idéer och upptåg. Tillsvidare hyr vi ut en plats till passande verksamhet. Alltid bra att kunna få en till intäkt som en garageplats hyra kan ge.

Måndagens agenda

Nu är det städdag i garaget. Ska snygga till och slänga soppor på tippen. Sen ska vår vita Limo göras iordning för dagens bröllop i Lund. Men först som vanligt blir det blogg, kaffe och allmän mysstund innan man hugger i. Ska försöka att strukturera om i däckförrådet så man kan utnyttja utrymmen på ett smartare sätt och komma åt saker lättare. Har fyra st golfbaggar med tillhörande vagnar som tar onödigt mycket plats som jag vill få bort…

Ha en underbar arbetsvecka gott folk :)