Bokningar

Jätte kul att vi får in mer bokningar än föregående år! Det märks att vi har växt och blivit mer kända som seriöst företag. Nu när vi endast har 2 bilar blir det kanon då vi hela tiden kan maxa det vi har och få företaget att gå med vinst. Det är en svår bransch och konkurrensen är påtaglig, och med dålig konjunktur blir det knepigt. Vi har strukturerat om så vårt företag kommer gå en aning bättre ekonomiskt och med mindre jobb. 3 Limousiner var för mycket för oss i början. Men 2 Limousiner i garaget nu kan vi verkligen maxa det vi har och sen ta hjälp av ett annat limousineföretag när vi behöver fler bilar. Jag tror vi kommer behöva en bil till i framtiden, men just nu passar 2 bra. Jag skulle kunna tänka mig att kika på möjligheterna att plocka hem en bil från USA på eget bevåg. Skulle kunna tänka mig en mer annorlunda bil om det är möjligt.