Jobba hemifrån

Möjligheten att jobba hemifrån…

I dag har jag möjligheten att jobba hemifrån. Limousinerna står nytvättade och redo i garaget och inget möte planerat idag, så jag tog med mig min MacBook Pro med mig igår när jag lämnade jobbet. Så nu kan jag sitta hemma vid köksbordet med en stor kopp kaffe och jobba med datorn och mobilen. Man skulle kunna påstå att det är miljövänligt sätt att arbeta på, och så spar det tid. Tror faktist det kommer komma mer och mer detta med att kunna arbeta hemifrån. Varför denna onödiga transport fram och tillbaka när man kan utföra samma arbete hemma. Det ända jag kan tycka är jobbigt med detta är att jag har svårt att koncentrera mig på att enbart jobba, att vara effektiv. Gör saker jag inte borde göra den tid jag avsatt för arbete. Det är väldigt lätt att ”jag ska bara” slänga in en tvätt i maskinen.. Den där ”jag ska bara” är inte alls bra för mig!

I morgon är det tillbax till garaget igen…

Stefan