MFF

MFF – Heja Malmö!

Mff gör det igen! Så stolt och glad för att det går bra för Malmös fotbollsklubbar just nu. Guld för herrarna och guld för damerna. Lilla Malmö spelar fotboll på den verkliga toppnivån och levererar. Hela Malmö får ett uppsving och folk går runt och småler hela tiden. Pressen skriver mycket bra om Malmö just nu. Men så idag vaknade man upp till nya rubriker på text tv om nya skjutningar både i Stockholm och Malmö. Vad är detta för skit egentligen..? Jag tycker myndigheterna borde ha en till vapen amnesti så mer vapen försvinner från gatorna. Vet inte om det kan hjälpa, men något måste ju göras åt detta problem. Även mer insatser från polisen borde göras. Konstigt att polisen kan lägga miljonresurser på enstaka fotbollsmatcher å samtidigt inte ägna samma hårda resurser till att förebygga skjutningar. Prioriterings problem tycker jag…

Förslag till ordningsmakten!

Vi kan lämna paketpris (offert) på Limousinetjänster så kan polisen spana från våra bilar. Vi ställer gärna upp och laddar limon med frukt,vatten och sockermunkar samt andra förnödenheter för ett framgångsrik spaningspass. Man kan vara upp till 8 poliser i en limo, men jag skulle rekommendera max 6 poliser på en och samma gång med tanke på att man måste ha plats för sockermunkarna för bekväma kaffe raster. Vi kan även se till att vara uppkopplade på nätet så ni kan blogga direkt i limon på sociala medier. Vi lovar att inte spela in ”vissa” komentarer som kan råkas fällas. Kom ihåg att vi har tonade rutor så ingen kommer se er alls. Ni kommer att vara helt osynliga! Utnyttja chaufförens erfarenheter om vart det är stökigt i Malmö så kan ni hitta nya stadsdelar ni inte visste fanns. Vi är fullt försäkrade men vi har ingen direkt skyddsutrustning i bilen för tyngre beskjutning, så det får ni gärna ta med själva ut i fall olyckan skulle vara framme. Spiller ni kaffe på kostymen har vi utrustning för att sanera liknande olyckor.

Limousine priser

Välkommen till Event Limousine Malmö