Höllviken FC – Grattis till guldet!

Höllviken

Vi kör ofta till och från Höllviken med våra limousiner. Man får alltid ett fast pris där inget tillkommer. Vi levererar bästa tänkbara service och har Skånes mest exklusiva limousiner. Vi kör i hela Skåne och även till Köpenhamn.

Vi på Event Limousine och Imperial Limousine fick äran att köra Höllviken FC grabbarna efter guldvinsten i Lördags. Turen med 3 Limousiner gick från Höllviken, Vellinge till Hipp i Malmö där det festades de luxe! Tack för samarbetet Imperial, alltid lika kul att samarbeta med proffs.

Efter en lång helg med många uppdrag kan vi nu pusta ut i garaget. Bilarna görs grundligt i ordning och vi ser till att allt är redo för nästa uppdrag. Allt ska göras som slänga soppor, panta burkar, handla alkohol fritt bubbel och läsk, tvätta limo och diska glas, vika servetter, pappersjobb och ta hand om bokningar. Sen har vi lite möten att gå på, så fika bröd ska inhandlas så vi får lite gofika :)