Åter i Limousine garaget

Så är vi åter i Limousine garaget och gnuggar på våra bilar. Dom ska verkligen få skina i väntan på nästa uppdrag. Malmös stora mässhelg för bröllopsmässor är över för denna höst. Vi valde att inte lägga någon större energi att stå inne på mässan och prata med folk. Vi valde ist att ligga ute med våra bilar och köra kunder och i stället arbeta på ett annorlunda sätt. Tänker inte gå in något djupare på hur vi jobbar då jag tror att vår blogg är välbesökt av vissa nyfikna(trevligt tycker jag det är i alla fall). Mycket kul att vi redan har fått respons och fick en bröllopsbokning i Januari. Dom som ringde sa att dom blivit rekommenderade av ett företag på en mässa i helgen och ville boka bil av oss. Självklart ska ni det tyckte vi och gav dom ett kanon pris och med extra service inbakat i priset. Kul :) Med våra starka samarbetspartners får vi fin fint rykte för dom vet att vi levererar och dom pratar bra om oss. Bröllopsuppdraget vi fick är en hel eftermiddag med full service. Vi hämtar upp i hemmet och följer med underdagen tills bröllopsparet slutligen anländer till festen. Vi ser till att det finns snittar som är extra beställt, jordgubbar, choklad och dricka i bilen. Vi hjälper till under dagen och servar med det vi kan. Det är lite så vi jobbar. Visst är kortare bokningar välkomna också. I bland vill man bara åka från A till B och har inte behovet av en limo en hel eftermiddag. Denna gången ville bröllopsparet åka den vita bilen och bokade den, men dom kommer säkert att återkomma och hyra vår rosa limo som dom tycker är helfräck. Men dom tyckte den passade bättre till tex flygplatsen eller en tur till Köpenhamn vid ett annat tillfälle. Så är det med rosa limon. Även om man älskar färgen rosa kanske den inte passar till allt. Nu blir det kaffe och sen möte här i Limousine garaget. Senare i eftermiddag ska jag till frisören Sören och snygga till barret.

Trevlig Måndag  /  Stefan the limo king