Vad kostar det att hyra limousine i Skåne

I dag var jag och lämnade en av våra vita limousiner på Colorglo i Malmö för en mindre skavank. Colorglo pysslar med innsodan av bilen och lagar allt i från små hål till att renovera säten och tex rattar. När jag lämnat in bilen och skulle ta en rask promenad tillbaka till garaget kom det fram en herre och hade lite frågor ang limousinen. Jag fick svara på dom klassiska frågorna först som ”hur lång är den” & ”är den svår att köra” mm…. Jag stannade snällt kvar och pratade med den äldre herren. Sen efter ett tag kom den frågan som jag verkligen älskar, nämligen ”vad kostar det att hyra limousine”. Självklart berättade jag våra priser och lite hur det funkade med tider osv… Mannen tyckte först att det var otroligt dyrt och sa att det är säkert bara rika som åker limousine. Jag förklarade då att om man delar på notan och är 8 man i bilen blir det 200 kr per person. Då blev han tyst ett kort tag och jag såg på honom att han funderade. Sen kom det man verkligen vill höra. -Har du ett visitkort med nummer så kan jag ringa dig. Han tyckte det skulle vara en rolig överraskning till en kompis, och efter som att dom var några stycken så skulle det inte bli så dyrt alls. Jag informerade också att när dom får ett pris av oss är det inget som tillkommer, inga överraskningar…
vad kostar det att hyra limousine

Ska snart promenera bort och hämta Limousinen på Colorglo och sen ska jag köra den till Dalby där jag ska byta taxameter på den. Sen är den helt tillbaka som vi hade den innan projektet startade. Sen är den redo för nästa projekt :) Ska bli kul att få köra igång med det då jag verkligen tror på den idéen… Man ska aldrig sluta testa nya saker!