Sturup Transfer

Idag hade vi ett tidigt uppdrag till Sturup Transfer, flygplatsen Sturup i Skåne. Sällskapet skulle ut och resa och ville bjuda vännerna på en lyxig tur med limousine till flygplatsen i stället för en storbilstaxi. Ok, lite dyrare blir det ju, men rackans vad överraskade deras kompisar blev när vår lita Krystal Limousine körde in på villa uppfarten. Sällskapet hade med sig egen dricka och vi såg till att det fanns tilltugg som choklad och frukt. Champagnefrukost i en limo på väg till flygplatsen är något speciellt det! Synd att det inte var till Kastrup vi skulle för morgonen bjöd på strålande sol och åker man över bron i arla morgon i fint väder är det alldeles magiskt. Morgon dimman ligger fortfarande på havet och luften är så där lagom ljummen. Nu fick dom njuta av dimman på åkrarna i stället.
Tänk vad en semester kan börja på ett bra sätt… Välkomna ni med :)