Zlatans hus i Malmö

Vi får ofta frågan från turister vart Zlatans hus i Malmö ligger någon stans, och vi brukar då erbjuda oss att ta kustvägen via Ribbersborg och visa upp huset. Trist att Zlatan själv inte bor i huset för tillfället bara, men det är en riktig turistmagnet. Vi brukar också få frågan om Zlatan åker med oss. På den frågan brukar vi svara som vanligt att vi inte berättar vilka som åker med oss. Vi har största tänkbara diskretion när det gäller våra kunder. När vi berättar vilka kändisar som åker med oss är det för att det är inhyrt limo för ett event, och kändisarna vill synas. Vi frågar alltid om vi får ta en bild och om vi får publicera på sociala medier. Det samma gäller när vi publicerar bilder på privatpersoner. Alltid fråga och få ett ”OK” på att lägga ut.
Zlatans hus i MalmöHär på bilden står våran Krystal Limousine och väntar utanför Zlatans hus i Malmö. Detta är en 8,6 meters Lincoln Town Car Stretch Limousine 120″. Max utrustad med allt man kan tänka sig i lyxväg.
ZlatanSen har vi denna ros skönhet också. Även här är det maxat med lyx men mer åt det lite mer rosa hållet. En riktig nackvridare när den kommer rullandes på Skånes vägar…