Möhippa i Helsingborg

Möhippa

Fantastiskt roligt uppdrag i dag, nämligen en möhippa i Helsingborg. Supertrevligt tjejgäng som ville fira sin kära kompis lite extra genom att hyra våran rosa limousine. Färden började i Landskrona och gick till centrala Helsingborg.
Hyra limo till möhippa
Enligt blivande brudens väninnor slutar man inte ha kul bara för att man blir äldre eller gifter sig, det blir bara lite annorlunda lekar då, och så fick jag ett *blink blink* :) Alltid kul att få komma ut med rosa limon och köra Möhippa i Helsingborg som är en sådan fin stad.

Bröllop

Efter möhippan han jag ta en timmes paus och städa bilen och förbereda för dagens bröllop. Underbart mysigt lite mindre bröllop om ca 20 personer. Några syskon till brudparet fick åka med limon efter vigseln till baka till hotellet. Mycket uppskattat! Faktist ovanligt att Svenskar inte dricker champagne efter vigseln, utan enbart nöjde sig med kolsyrat vatten. Kanske var lugnet före stormen, vad vet jag.

Garaget

Nu blir det rast i garaget med lite kaffe och bloggande innan nästa uppdrag om någon timme. Lev väl och må bra

     /Stefan the one and only limoking :)