Limousine i Malmö

Limousine i Malmö

Limousine i Malmö – Vi har ett antal olika Limousiner i vårt garage. Vi kör samma märke som är Lincoln Town Car,  pga kvalitén som är riktigt vass. men med olika utrustning och olika färger. Vår unika rosa Limousine byggd av ett företag i USA som heter Royale. Rosa Limousinen är utrustad med en bröllopsdörr för bekväm i och urstigning och för äldre personer som i vanliga fallet tycker det är bökigt att ta sig in och ur olika fordon. Den rosa limousinen är dessutom max utrustad med neon och spännande detaljer som 5 ledskärmar och en iPad. När vi köpte bilen tyckte vi ljudsystemet var lite klent, så vi hotade upp även denna bil med Infinnity kappa system och en redig bas kapabel att vibrera andra bilars vindrutor.
Våra vita Krystal limousine är den som är mest diskret i sällskapet. Anledningen till att vi kallar den för vår Krystal Limo är för att den är byggd av just Krystal i USA, världens största Limousine byggare. Vill du läsa mer om våra olika fordon är du välkommen att klicka här.

Limousine i MalmöBröllop

Vi på Event Limousine är specialiserade på bröllop och kan erbjuds fantastiska fordon och topp service för att ge just ert bröllop det lilla extra. Läs gärna mer på vår bröllopssida. Där har vi även satt ihopa en del förslag på bröllopspaket. Självklart kan vi lägga till saker eller ta bort så det just passar er…