Bröllop i Halmstad

I dag har vi ett Bröllop i Halmstad med den rosa Limousinen. Tror det var så att dom såg bilen när vi var uppe och körde på en bal till Tylösand då dom fick syn på bilen och blivande bruden blev helt tagen av vad vacker och passande den var till just deras bröllop. Vet inte om bruden vet något, men den är mannen som bokade bilen och det har känts lite som att det är en överraskning… Kul :)

Dagens första uppdrag var redan klockan 09.00 i Malmö. Vi hämtade upp i Erikslust krokarna och körde en liten tur i Malmö för att sedan släppa av sällskapet på Norra Hyllingevägen i Malmö. Ett tjej gäng om 8 glada och redan lagom förfriskade möhippefirare som skulle göra dagen till något alldeles extra, och självklart var PinkLimo en riktig hit även denna gång.
Bröllop i Halmstad

Nu ska jag fylla på med ordentligt med is i bilarna som ska ut nu på eftermiddagen och göra allmänna förberedelser. Rosa mattan ska tas med i bakluckan till bröllopet och rosa sidenblad ska strös ut i baren. Kommer se riktigt fint ut! Sen blir det en dusch innan kostymen åker på igen.

Trevlig weekend och för er med semester, passa på att njuta i fina vädret :)

    /Stefan på Event Limousine