Sommarbröllop i Glumslöv

Nu på Lördag ska vi köra ett riktigt kul uppdrag, nämligen alla våra bilar ska på ett Sommarbröllop i Glumslöv. Riktigt kul uppdrag efter som vi ska köra ett antal repor och i flera dagar. Supertrevliga och mysiga kunder detta så det kommer bli riktigt kul! Men nu laddar jag för en Fredag med fullt av jobb. Har lite bokningar väntades på mig som jag ska beta av. Kul när dom ligger i följd med en liter lucka för paus i mellan. Sven-Erik har verkligen blivit en fena på att boka in det smidigt och bra. Från början hade vi lite problem med just detta. Man insåg inte hur mycket tid olika uppdrag tog och det var svårt att beräkna. Nu har vi verkligen blivit bättre på det. Det gäller att ha en dialog med den som bokar och den som kör så man kan byta erfarenheter och lixom lära varandra. Helt normala förhållanden som återspeglar sig i många branscher… Nu ska bilen förberedas med is och iPad och jag ska ta en dusch och byta om till svarta kostymen. Trevlig helg kompisar där ute och tack en än gång att ni läser bloggen :)

www.eventlimousine.se