Limousine till studenten

Nu är det verkligen dags att fundera på om man vill ha en Limousine till studenten. Vi börjar få det ganska trång bland tiderna och det ringer som tusan till oss. Det är just slutet på Maj och början på Juni som det är som viktigast att vara ute i god till om man vill ha en limo dessa tider.

Nu har vi också ett samarbete med Party Land på Emporia.

Rosa Limousinen är verkligen den perfekta partymaskinen för Sweet 16 friare! Kan inte bli så mycket mer ”rätt” än denna bil. Musiken skruvas snabbt upp till MAX och sen är det party! Det ska åkas runt i stan och skrikas och sjungas. Uppmärksamheten man får är verkligen maxad. Ibland får man höra att dom tycker det är synd att det är tonade rutor runt om bilen, ”för då ser man ju inte att det är just jag som sitter här ju”. hehe