Hyra limousine till Balen

Funderar du på att hyra Limousine till Balen detta år..? Skynda dig isf! Vi tackar dagligen nej till körningar pga fullbokade bilar vissa datum. Värst är det i slutet på Maj och början på Juni då alla tycks gå ut skolan och vill hyra limousine till balen & studenten. Vi skryter inte om billigaste priserna, vi skryter mer om att vi har dom snyggaste och lyxigaste bilarna och därefter tar vi betalt! Vi skryter också om vår service. Vi är ödmjuka inför uppgiften, och vi levererar :)

Hyra limousine till Balen

Hyra Limousine till balen

Vill man festa till det och vill att folk ska se det, är Limousine ett utmärkt sätt att partaja på. Vill man go bananas och verkligen bräcka alla andra Limousinerna ska man hyra södra Sveriges ända rosa limousine. Så mycket mer Las Vegas style blir det inte! Vi vet att många har starka känslor om rosa limon. En del hatar den och tycker den är ful, medan dom flesta tycker den är fräck och snygg. Själva tycker vi det är otroligt kul att både köra den och visa upp den. Sverige har gått från trista ”lagom” till mer mini Las Vegas. Vi tycker om mer och mer annorlunda saker och det är skitkul! Ta en titt på vår studentsida och läs mer :)