Fredag

Ring oss och boka in en limousineride till Malmö eller Köpenhamn centrum. Våra vita och rosa limousiner är laddade till tänderna och står redo för er, alltid till fasta priser där inget tillkommer!

Fredag och full rulle i garaget. Här förbereds det för en tung helg. Vi kommer inte ha så många sistaminuten turer utannonserat på Facebook nu när våren och sommar säsongen kommer. Vi kommer mer låta våra stammisar få dom eller helt enkelt inte köra då. Vi kommer bli näst intill fullbokade ändå. Tycker inte om att trycka in turer och vara stressad. Känns inte bra mot kund. Ringer det någon och vi kan köra gör vi ju det, men informerar innan om vi har tidsschema att tänka på. Vet kunden om det så brukar det vara ok ändå…

Kylen är proppfull av godsaker och ismaskinen jobbar för högtryck för att fylla alla bilarna med härlig is till drinkarna och kylning av bubblet! Bilarna står nytvättade och färdiga i garaget, fast Robin ska gå på med vaxet ändå på alla bilarna för bästa finish. Inte bara lyxigast,utan även blankast som våra limousiner brukar vara tack vare Robin som verkligen vet vad han pysslar med!

Fredag

Lite kul med Photoshop nu när man kommit igång :)