Checklista & goda råd

Checklista & goda råd när man hyr Limousine

  • Musiken är viktig! Vi har internet uppkoppling i våra limousiner. Det innebär att du kan strama musik från Spotify mm. Vi har även iPad´s med över 1000 låtar i olika musikstilar. Ni kan även plugga in er smartphone/ipod i vårt system och spela din egen musik. Ett bra tipps är att göra en Limousine spellista innan turen. Det är ju meningen att ni ska njuta av själva riden och inte leta efter vissa låtar…
  • Något att skåla med. Självklart ska man ju skåla med något gott i glasen! Vi har champagne & wiskey glas som ni kan använda, men alkohol får ni gärna ta med själva så länge åldern är den rätta. Vi står inte till tjänst med försäljning av alkoholhaltiga drycker. Mitt råd här är nog att ta det lugnt med drickan över huvudet taget. Dels för att vi inte har någon WC inbyggd och det kan vara knepigt att hitta något lämpligt ställe att uträtta sina behov på, plus att man lätt kan bli för påverka under resans gång.
  • Se till att limousinen har gula registreringsskyltar. Då vet man att alla tillstånd för persontransport är i sin ordning och att man är försäkrad. Det finns många skojare i branschen!
  • Totala priset. Se till att få ett fast pris på din resa där allting är inräknat den tidsperiod ni kommit överens om. Det är viktigt att få en bokningsbekräftelse på uppdraget så man vet att tider, datum och adresser stämmer. Glöm inte att betala handpenning direkt efter bokningen.
  • Boka i god tid! Det gäller att vara ute i god tid om man ska vara säker på att få en Limousine på sin högtidsdag. På lördagar har vi som mest att göra, och under våren när det är bal och student tider har vi späckat schema.