Transport till balen

Det finns dom som inte tycker att själva transport till balen är något speciellt, sen var vi dom som verkligen lägger ner mycket resurser på det. Det vanligaste är nog att man åker en bil som familjen äger själva eller en man lånar av en kompis. Man åker gärna cabriolet eller sportbil, men vad händer med feststämningen när pappa eller mamma sitter bredvid och kör..?
Vill man festa till det ordentligt ska man verkligen överväga att hyra en Limousine och dela på 8 kompisar. Man kan ta med sig lite sprattelvatten om vill det, vi har glas.
Det brukar vara så att när vi kommer ska det fotograferas med farmor och farfar. släkten vill titta in och fota i limon. Allt ungdomarna vill är att komma iväg.
Så fort vi kört runt hörnet höjs musiken på iPaden och flaskorna korkas upp. Fest stämningen kommer omedelbart! Vi brukar köra runt ett tag medan det festas. Brukar bli några kiss och foto stopp på vägen. Sen är det dags för det dom väntat och planerat på så länge, nämligen den stora entrén på röda mattan. Vi kör extremt sakta så många kan se limon och att sällskapet inne i limon hinner njuta och kanske se någon anhörig bland alla tusen åskådare. Ofta finns det en som öppnar dörrarna vid röda mattan, även en fotograf brukar finnas på plats.

Välkommen med dina önskemål