Sjung om studentens lyckliga dar…

Det gäller att…

…vara ute i god tid!
Nu har vi kommit igång med bokningarna för våren & sommarens student och balkörningar. Vi kommer ha fullbokat vissa datum så det gäller att vara ute i god tid om man vill vara säker på att få en limousine till sin högtid! Nästan hela Maj & Juni är galet mycket och där kör vi bara ut bilarna på 2 timmars eller mer på Bal & student körningar. Vill ni ha en balkörning i April är vi inte lika hårda på det. Rosa Limousinen är så klart väldigt populär i dessa sammanhang så skynda skynda! Vi ser fram emot våren som närmar sig med stormsteg :)

Studenten 2014

Bal & Student

Vet du redan nu vilket datum er bal är på..? Klicka på länken här nere och fyll i formuläret så kontaktar vi er med ett kostnadsförslag, så kan ni i lugn och ro gå igenom det med era kompisar och ta ställning om det är något ni vill uppleva. att fylla i formuläret är inte bindande och ingen bokning. Bara en förfrågan…. Välkommen :)

Bokningsförfrågan