Limousin

Stavningen på ordet Limousine stör mig milt sagt! Jag tycker självklart att jag stavar det på det korrekta sättet och att alla andra också bör tycka att det är det rätta sättet att stava det på. Men en del stavar det med ett E mindre på slutet, Limousin. Jag vet inte vad som är rätt eller fel, tycker bara att det är irriterande! Sen är det ju också så att det går att stava på flera olika sätt när man förkortar ordet. För mig är det korrekta Limo. Ser olika stavningar som Limmo, Limos, Limosin & Limmos. Självklart får man skriva och tycka som man vill, bara man tycker som mig ;) Så nu bestämmer vi att alla stavar ordet Limousine och förkortningen Limo. Tack för mig, leverpastej…

Inga kommentarer

  • Lasse Pedersen skriver:

    Hehehehe, tack för den kicken, limmo.se passar på att stava fel och göra reklam på din sida!
    Ha en fantastisk vår o sommar så både ses och hörs vi snart!
    Lasse