Hyra Limousine i Malmö

Hyra Limousine i Malmö behöver inte bli så dyrt som man kanske kan tro. Vi på Event Limousine har sista minuten resor som man enbart kan boka samma dag. Har vi ”håltimme” i schemat för dagen/kvällen klämmer vi gärna in en tur till reducerat pris. Vill man vara säker på att få en limousine bör man boka i god tid. Blir inte så mycket då heller om man delar på kalaset på 8 personer som bilarna rymmer. Från 200kr/person på fullpris.

Varför Hyra Limousine i Malmö..?

Ja, en del jag pratar med tycker det är onödigt med limo. Jag brukar fråga varför dom tycker så, och svaren är olika minst sagt. Mest är det nog för att dom tycker det är dyrt, dom vill inte ”flasha” mm. Brukar berätta för dom att nästan ingen hyr limo idag för att flasha. Det gjorde man för många år sedan när mobiltelefonen var trendig. Ingen som direkt skryter om sin mobil idag, det skulle nog bara ses som patetiskt. Nä, dom flesta använder våra tjänster för antingen fira en högtidsdag eller bara för att det är väldigt bekvämt och roligt att åka Limousine. Har en kund som åker ganska ofta Höllviken-Malmö. Sällskapet brukar be mig köra in i gamla väster så dom kan hoppa av på en bakgata. Dom skäms inte att åka, men känner att folk behöver inte veta. Dom tycker helt enkelt om vår service och tycker att resan in till Malmö blir en bra förfest varje gång istället för bara en taxi transport. Även hemresan brukar bli med limo :)

Jag vill Hyra Limousine i Malmö

Välkommen :)
Det är inte det minsta komplicerat och du får alltid ett fast pris av oss där inget tillkommer! Börja med att kika runt här på hemsidan eller så ringer du till oss på 040-699 6700 så berättar vi mer…