Lund – Studenternas stad

Det är alltid lika kul att köra i Lund! Många fina hus och trevliga kullerstensgator. Det ända är väll att kullerstensgatorna inte är speciellt plana. Det guppas en hel del i limon när man kör där. Även om vi kör ganska sakta så guppar det en hel del. Så fort man kör ut från centrala Lund då det blir asfalt är det ganska skönt att det blir plant igen. Många tycker att det är svårt och bökigt att köra i Lund då det är mycket små gator och mycket enkelriktat. Får höra en del -Måste vara skitsvåra att köra Limo i Lund. Men om sanningen ska fram så är det inte så bökigt. Bara man inte ska hämta eller lämna på en adress på dom små gatorna. Vi får nämligen köra på bussgatorna i centrala Lund efter som vi är registrerade som Taxi. Så när vi crusar runt i Lund håller vi oss på dom stora vägarna.
LundHär hämtar vi vackra Agneta Sjödin för ett uppdrag… Hon har även åkt vår rosa Limousine vilket hon uppskattade mycket. Man kunde läsa på hennes Instagram att Malmö verkligen ”Levererar” som vanligt. Kul tycker vi så klart. Välkommen igen Agneta!